MJ Works

MJ Works myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumppuja ja ilma-vesilämpöpumppuja ympäri Suomen.

Tietoa meistä

Serkukset Martin Käärd ja Järvo Järvelill työskentelivät palkkatyössä metallialalla. He halusivat kuitenkin ryhtyä tekemään jotakin muuta. Serkuksilla oli ennestään kokemusta ilmalämpöpumpuista. He päättivät opiskella alaa lisää, ja pian he olivatkin jo rakentamassa varastotiloja ja konttoria.

MJ Works perustettiin vuonna 2018, ja siitä lähtien serkukset ovat kiertäneet asentamassa lämpöpumppuja mm. koteihin, toimistoihin, kauppoihin, julkisiin tiloihin ja teollisuuteen.

”Lämpöpumppujen asennus on mukavaa työtä, sillä asiakkaat ovat aina tyytyväisiä saatuaan lämmitysjärjestelmän, joka tuottaa lämmön lisäksi säästöä”, kertoo Martin.

MJ Works: Martin Käärd ja Järvo Järvelill.

Oikean lämpöpumpun valinta tehdään yhdessä

Oikeanlaisen lämmitysjärjestelmän suunnittelu ja toteutus edellyttävät, että asiakkaan toiveet ja tarpeet kuunnellaan, ja että kohderakennuksen ominaisuuksiin todella perehdytään. Sama laite ei sovi kaikkialle, ja siksi ilmalämpöpumpun valinta kannattaa tehdä yhdessä ammattilaisen kanssa.

Tutut ihmiset alusta loppuun

Martinin ja Järvon mielestä on myös hauskaa tutustua asiakkaisiin eri puolilla maatamme. Asiakkaat arvostavat henkilökohtaista, ystävällistä palvelua: asentajana toimivat aina samat henkilöt, joiden kanssa kaupatkin on tehty.

”Mikäli tulee kysyttävää, aina voi soittaa tutuille asentajille”, Martin ja Järvo muistuttavat.

MJ Works: Martin Käärd ja Järvo Järvelil.

”Mikäli tulee kysyttävää, aina voi soittaa tutuille asentajille”, Martin ja Järvo muistuttavat.

Lämpöpumput ammattilaisilta

Toimialueena koko Suomi

Toimialueena koko Suomi

MJ Works hoitaa ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot ympäri Suomen. Myös huoltopalvelu kattaa koko maan.

Kysy tarjousta!
Kouluinfon kunniakirja 2019: MJ Works saa tämän kunniakirjan osoituksena vastuun kantamisesta lasten liikenneturvallisuustyössä.
Kouluinfon kunniakirja 2020: MJ Works saa tämän kunniakirjan osoituksena vastuun kantamisesta lasten liikenneturvallisuustyössä.

Rahoitus järjestyy helposti

Hanki nyt, maksa myöhemmin

Meillä voit maksaa edullisesti erissä tai siirtää maksun muutaman kuukauden päähän!

Lue lisää rahoituksesta
Lue lisää rahoituksesta