Lämpöpumput

Asennamme laadukkaimpia lämpöpumppuja

Meiltä saat markkinajohtajien parhaiksi todetut ilmalämpöpumppumerkit: Mitsubishi Electric, Gree, Nordcel, LG, Fujitsu ja Panasonic.

Asennus- ja huoltopalvelumme kattaa koko Suomen. Ota yhteyttä!

Valtuutettu jälleenmyyjä.
Mitsubishi ilmalämpöpumppu.
Gree ilmalämpöpumppu myynti ja asennus.
Nordcel ilmalämpöpumppu.
LG ilmalämpöpumppu myynti ja asennus.
Fujitsu ilmalämpöpumppu.
Panasonic ilmalämpöpumppu.

Mikäli tarvitset jotakin muuta merkkiä, saat myös sen kauttamme.

Mitsubishi Electric

Valtuutettu jälleenmyyjä

Mitsubishi ilmalämpöpumppu.

Mitsubishi FT mallisarjaa

Huippu-uutuus pakkaskeleille

Ympäristöystävällistä R32 kylmäainettä käyttävä Hyper Heating lämpöpumppu, joka soveltuu myös kohteisiin, joissa sisäyksikölle on rajallisesti tilaa. Mallisarjan erittäin suorituskykyiset laitteet kykenevät saavuttamaan jopa yli 3 kW lämmitystehon vielä -25 °C pakkasella! Kyseessä on siis todellinen tehopakkaus, joka ei pakkasta pelkää.

FT -mallisarjan sisäyksiköt ovat pieniekokoisia ja yksinkertaisen tyylikkäitä. Pienen kokonsa vuoksi sisäyksikkö sopii esimerkiksi oven päälle näppärästi. Laitteistosta löytyy myös ominaisuuksia, joilla asumismukavuus saadaan hiottua huippuunsa säästöjä unohtamatta.

Mitsubishi LN mallisarjaa.

Mitsubishi LN mallisarjaa

Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt, paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuksia.

Kyllä, ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut. Markkinajohtaja Mitsubishi Electricin vuosia kestäneen tuotekehityksen tuloksena toimme markkinoille jotain aivan uutta. Helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta ja lumenvalkoinen ovat tämän huipputuotteen viimeistellyt sisäyksikön värit.

Miksi ilmalämpöpumpun pitäisi näyttää vain tylsältä kojeelta, kun se voi olla värikkäämpi ja tyylikkäämpi? Voit valita näistä viimeistelyn, joka istuu parhaiten juuri Sinun sisustukseesi. Mitsubishi Electric laadun aistii jo ensi silmäyksellä. Tämä laite on tehty kestämään pitkään ja tuottamaan huolettomasti miellyttävää lämpöä ja viilennystä tarpeittesi mukaan.

Mitsubishi HR Cool ilmalämpöpumppu viilentää.

HR Cool

ILMANJÄÄHDYTYS KOTIIN TAI TOIMISTOON – Viileyttä kuumiin kesäpäiviin!

KOMPAKTI JA TYYLIKÄS MUOTOILU

HR COOL jäähdytin on kompaktin kokonsa ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta helposti sijoitettavissa kaikkiin tiloihin, myös mataliin kohteisiin, kuten esimerkiksi ikkunoiden ja ovien ylöpuolelle. Selkeällä ja helppokäyttöisellä kaukosäätimellä latteen ohjelmoiminen sohvalta tai toimistotuolilta käsin käy vaivattomasti.

Gree

Ilmalämpöpumppu Gree Fairy.

Gree Fairy

Gree Fairy ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Siro valkoinen sisäyksikkö soveltuu kokonsa ja värinsä johdosta erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen.

Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti sen ollessa samalla huomaamaton. Hiljaisesta sisäyksiköstä, joka voidaan säätää jopa seitsemälle eri puhallinteholle, tulee haluttu perheenjäsen ja se löytää paikkansa kodin edullisena ja ekologisena lämmittimenä.

Fairy ilmalämpöpumppu mahdollistaa myös energiatehokkaan viilennyksen kesän kuumina päivinä tuoden raikkaan ja miellyttävän sisäilman asuntoon.

Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta Fairy ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata puhelimella tai muulla älylaitteella.

Nordcel

Nordcel Lomo ilmalämpöpumppu.

Nordcel Lomo

Nordcel Lomo -ilmalämpöpumppu 35-A/W

Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree valmistaa noin kolmasosan kaikista maailman ilmalämpöpumpuista. Suuren volyymin ansioista tuotteiden hinta ja laatu ovat kohdallaan.

Tyylikäs ja nykyaikainen muotoilu

Nykyaikainen Nordcel Lomo -ilmalämpöpumppu on puhtaan valkoinen ja kooltaan siro. Sisäyksikkö onkin suunniteltu Pohjolan vaaleasävyisiin koteihin. Pienen kokonsa ja värinsä johdosta sisäyksikkö on huomaamaton osa sisustusta.

Hiljainen Nordcel Lomo ilmalämpöpumppu

Hiljaisesta sisäyksiköstä tulee haluttu perheenjäsen ja se löytää paikkansa kodin edullisena ja ekologisena lämmittimenä. Nordcel Lomo soveltuu myös erinomaisesti kodin tai toimiston tehokkaaseen jäähdytykseen ja se tuo raikkaan viileyden sinne, missä tuskaillaan kuuman sisäilman kanssa.

WiFi ja etäohjaus

Sisäänrakennetun WiFi-toiminnon ansiosta Lomo ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata puhelimella tai muulla älylaitteella.

Lämpötilan mittaus kaukosäätimestä

iFeel -toiminto mittaa vallitsevan lämpötilan kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella.

Ympäristöystävällinen R32 kylmäaine

Ympäristöystävällisen R32 kylmäaineen kasvihuone päästöt ja ympäristön kuormitus on kolme kertaa pienempi verrattuna perinteiseen R410a kylmäaineeseen. R32 kylmäaine on myös tehokkaampi, jolloin kylmäainetta tarvitaan lämpöpumpussa vähemmän.

Nordcel Amber ilmalämpöpumppu.

Nordcel Amber

Nordcel Amber ilmalämpöpumpun tyylikäs valkoinen lasimainen pinta soveltuu erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti sen ollessa samalla erittäin hiljainen.

Amber ilmalämpöpumpun patentoitu edistyksellinen 2-aste kompressori tekniikka mahdollistaa suuren tehon sekä korkean hyötysuhteen jopa alle -30°C asteessa. Amber ilmalämpöpumppu on korkeinta A+++ energiatehokkuusluokkaa.

Mukavuutta korostavana toimintona Amber ilmalämpöpumpussa on lämmitystilassa mahdollisuus säätää huoneen lämpötilaa 1 ̊C asteen vä- lein +8 ̊C – +30 ̊C.Tämä takaa, että sisälämpötila on juuri sopiva. iFEEL toiminolla voidaan mitata lämpötila kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katon rajassa. Sisään rakennetun WiFi:n ansiosta Amber ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata.

Ympäristöystävällisen R32 kylmäaineen kasvihuone päästöt ja ympäris- tö vaikutus GWP (Global Warming Potential) on kolme kertaa pienempi verrattuna perinteiseen R410a kylmäaineeseen.

LG

LG Deluxe Plus ilmalämpöpumppu.

LG Deluxe Plus

Erityisesti Pohjolan olosuhteisiin suunniteltu LG Deluxe Plus -ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti sekä lämmitykseen että viilennykseen. Etäohjauksen avulla voit säädellä lämpötilaa sellaiseksi kuin haluat. Hiljainen käyntiääni tekee siitä miellyttävän käyttää.

LG Deluxe Plus -ilmalämpöpumpun plasmaionisaattori puhdistaa ilman tehokkaasti hienojakoisista hiukkasista tehden näin ilmasta terveellisen ja raikkaan.
Kompressorilla, ilmalämpöpumpun sydämellä, on 10 vuoden takuu. Voit luottaa siihen, että Deluxe Plus palvelee sinua pitkälle tulevaisuuteen!

LG Prestige Plus ilmalämpöpumppu.

LG Prestige Plus

Korkeinta mahdollista energiatehokkuusluokkaa A+++ edustava LG Prestige Plus -ilmalämpöpumppu pitää kodin sisäilman raikkaan viileänä kesällä ja miellyttävän lämpimänä talvella. Se on erityisesti Pohjoismaiden olosuhteisiin suunniteltu ilmalämpöpumppu, jonka teho säilyy myös kovilla pakkasilla. Kestävällä LG Prestige Plus -ilmalämpöpumpun kompressorilla on 10 vuoden takuu.

LG Prestige Plus -ilmalämpöpumpun ansiosta voit hengittää vapaasti ja nauttia raikkaasta ja terveellisestä sisäilmasta. Plasmaionisaattori puhdistaa ilman tehokkaasti hienojakoisista hiukkasista, ja mikropölysuodatin tehostaa tätä toimintaa entisestään. Ilmalämpöpumpun muotoilu on kaunis ja moderni.

Fujitsu

Fujitsu KHCAN Nordic ilmalämpöpumppu.

Fujitsu KHCAN Nordic

Fujitsu KH-sarjan Nordic lämpöpumput on suunniteltu ja valmistettu Pohjoismaiden markkinoille. Nämä lämpöpumput on valmistettu parhaista komponenteista huippuhyötysuhteen ja pakkastoimivuuden takaamiseksi.

Fujitsu KMCBN Nordic ilmalämpöpumppu.

Fujitsu KMCBN Nordic

Fujitsun uusi Slim Nordic inverter ilmalämpöpumppu ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella. Laite on valmistettu pohjoismaiden markkinoille. Laitteen lämmitysteho säilyy kovissakin pakkasilla. Laitteessa vakiona 10°C ylläpitotoimito, jonka saa päälle kätevästi yhdellä napin painalluksella.

Fujitsu lattiamalli Nordic.

Fujitsu lattiamalli Nordic

Tyylikäs ja huomaamaton mukavuudentuoja

Lattiamalli AGYG**LV on tyylikkäästi muotoiltu lämpöpumppu, joka on helppo sijoittaa esimerkiksi kotiin tai toimistoon. Se on mainio ratkaisu tiloihin, joissa pumppua ei voida tai haluta asentaa seinälle. Fujitsu lattiamalli sopii sekä lämmitys- että jäähdytyskäyttöön. Energiatehokas laite on tarkoitettu erityisesti pohjoiseen ilmastoon; sen lämmitysteho pysyy korkeana kovillakin pakkasilla.

Panasonic

Panasonic HZ ilmalämpöpumppu.

Panasonic HZ mallisarjaa

Uusi lippulaiva Panasonicilta

Uusi WiFi-ohjattu Panasonic HZ25UKE tarjoaa entistä suuremman tehon (7,3 kW) hyvin pienellä sähkönkulutuksella.

Valtavasti lämpöä vähällä sähköllä

Suuri lämpöteho ja paras A+++ energialuokka takaavat erittäin tehokkaan toiminnan. Lämpöpumppu säilyttää nimellistehonsa -25 °C:een asti. Laitteen SCOP-arvo on 5,2, joka tarkoittaa, että lämpöpumpusta saadaan yli 5 kertaa enemmän energiaa kuin se kuluttaa tavanomaisen kauden aikana.

Sisäänrakennettu pilviohjaus

Ilmalämpöpumpun etäohjaus onnistuu helposti. WiFi:n välityksellä voit tarkistaa lämmityksen tilan ja säätää asetuksia, vaikka et ole paikalla.

Uusi päivitetty muotoilu

Panasonic HZ25:n uusi tyylikäs muotoilu on ilo silmälle kaikissa ympäristöissä.

Panasonicin uusi Nanoe-X -ilmanpuhdistusjärjestelmä

Tässä lippulaivamallissa on uusi tehokas Nanoe-X -ilmanpuhdistusjärjestelmä. Puhdistin tuottaa kymmenen kertaa enemmän hydroksyyliradikaaleja, jotka poistavat siitepölyä, hometta, bakteereita, viruksia ja allergeeneja sisäilmasta. Sisäänrakennettu ilmankuivaaja estää myös bakteerien ja homeen muodostumisen ilmassa. Lisäksi hajut vähenevät.

Uusi kehittynyt teknologia

Panasonic on onnistunut luomaan todella energiatehokkaan lämpöpumpun, joka tarjoaa hyvän tehon matalissa lämpötiloissa.

Panasonicilta saatavana myös muita malleja. Ota yhteyttä!

Ilma-vesilämpöpumput

Asennamme laadukkaimpia lämpöpumppuja

Meiltä saat myös kustannustehokkaat, ympäristöystävälliset ja energiaa säästävät ilma-vesilämpöpumput.

Mitsubishi ilma-vesilämpöpumput.
Gree ilma-vesilämpöpumput.

Parhaat vesi-ilmalämpö­pumput

Autamme sopivan ilma-vesilämpöpumpun valinnassa.

Rahoitus järjestyy helposti

Hanki nyt, maksa myöhemmin

Meillä voit maksaa edullisesti erissä tai siirtää maksun muutaman kuukauden päähän!